KLANTENSERVICE

Uitstekende service en verregaande garantie zijn belangrijke speerpunten van Nouvion. Wij staan volledig garant voor de kwaliteit van onze eetkamerstoelen, keukenstoelen, banken, overige zitmeubelen, tafels en bedden. Die zekerheid geven we u ook op papier, want wij vinden dat u het recht hebt om jarenlang te genieten van onze producten. Met onze onderhoudstips helpen we u daarbij.

 

ANTWOORD OP UW VRAGEN

Hebt u een vraag aan ons? Hieronder vindt u de meest gestelde vragen en de antwoorden. Als uw vraag er niet bijstaat, kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

 

Met de zitmeubelen van Nouvion bent u verzekerd van jarenlang woonplezier. Mocht uw meubel om wat voor reden dan ook toe zijn aan herstoffering, dan adviseren wij u om naar uw dealer te gaan. Wij gaan samen met de dealer op zoek naar een passende oplossing.
Op deze website vindt u een lijst van alle Nouvion-dealers met informatie over de betreffende meubelstukken die zij in hun winkel presenteren. Staat het meubel dat u zoekt er niet bij? Informeer dan bij uw dealer naar de mogelijkheden; vaak kan hij het meubel op zicht krijgen zodat u het kunt uitproberen.
Wij adviseren onze dealers over de te hanteren consumentenprijzen. De prijzen van onze producten kunt u dus opvragen bij uw Nouvion-dealer.
Voor een maximale levensduur van uw meubelstuk is het belangrijk dat u het goed onderhoudt, zodat het leer en hout in optimale conditie blijven. Onze onderhoudstips helpen u daarbij. U vindt de tips op deze website bij ‘Onderhoud’.
Hoewel onze meubelen met de beste materialen en met de grootste zorg worden gemaakt, kan het voorkomen dat tijdens het gebruik ervan onderdelen losraken of stukgaan. Als u losse onderdelen wilt bijbestellen, dan kunt u contact opnemen met uw Nouvion-dealer.

U kunt onze Loom-stoelen een opfrisbeurt geven door ze te spuiten. Uiteraard kunt u dit zelf doen, maar we raden aan om hiervoor een vakman in te schakelen. Sommige Nouvion-dealers bieden een dergelijke service. Als u daarvoor niet terechtkunt bij uw dealer, kunt u contact opnemen met Nouvion. Wij helpen u graag verder.