dutch furniture at its best

Duurzame, stijlvolle en tijdloze meubelen van topkwaliteit: dát is Nouvion. Van Nederland, België en Duitsland tot Zweden en zelfs de Verenigde Staten en Canada.

Dagelijks genieten mensen over de hele wereld van het comfort en gebruiksgemak van onze producten. Met de hoogwaardige zitmeubelen, tafels en bedden van Nouvion bent u verzekerd van jarenlang woonplezier.

Image
 

MEUBELEN GESTOELD OP KWALITEIT

Nouvion B.V. is een producent van kwalitatief hoogwaardige meubelen. In onze moderne fabriek worden al meer dan twintig jaar de meest uiteenlopende producten vervaardigd: van stijlvolle eetkamerstoelen en fraaie armstoelen tot vele andere zitmeubelen, en zelfs tafels, banken en bedden.

Nouvion produceert meubelen gestoeld op kwaliteit. Zo’n 150 enthousiaste medewerkers leggen hiervoor dagelijks een sterk staaltje vakmanschap aan de dag.

Image
 

historie

Eind jaren 80 begon Nouvion met de productie van de sfeervolle en authentieke Loom-vlechtwerkmeubelen. Het bedrijf trad hiermee in de voetsporen van meubelfabrikant Marshall B. Lloyd. In 1917 ontdekte Lloyd het specifieke vlechtmateriaal ‘Loom’ en vroeg hij patent aan op het materiaal en het door hem ontwikkelde fabricageproces.

Midden jaren 90 grijpt Nouvion de veranderende markt en nieuwe trends aan om naast het brede assortiment Loom-stoelen ook andere producten te gaan produceren. En met succes! Veel klanten zijn al bekend met de organisatie, haar kwaliteitseisen en de service, waardoor het ‘nieuwe’ assortiment direct bij de introductie kan rekenen op veel enthousiasme. Inmiddels is Nouvion uitgegroeid tot een gerenommeerd meubelbedrijf dat een breed scala aan zitmeubelen, tafels, banken en bedden in eigen beheer ontwerpt, ontwikkelt en vervolgens in eigen fabriek produceert. Onze meubelen vinden hun weg naar detaillisten in Nederland, België, Duitsland, Zweden, de Verenigde Staten en Canada.

Image
 

meer informatie

Meer informatie over ons of onze producten? Neem contact met ons op, of bekijk de kaart met onze verkooppunten.

Image