Fabrikant eettafels

Meubelfabrikant Nouvion staat voor duurzame, stijlvolle en tijdloze meubelen van topkwaliteit. Als fabrikant van onder andere eettafels brengt Nouvion kwalitatief hoogwaardige producten. Deze worden in eigen huis met de grootste zorg geproduceerd. Daarvoor zijn alleen de beste materialen goed genoeg.

Nouvion eettafels zijn sterk, stijlvol. Om kwaliteit en degelijkheid te realiseren wordt gebruikgemaakt van het beste duurzame hout. De tafels zijn dan ook van topkwaliteit en een lange levensduur is gegarandeerd. Naast duurzaam en comfortabel zijn ze verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, variërend in materiaal en kleur en altijd van topkwaliteit. Natuurlijke en duurzame materialen vormen de basis. Vakmanschap, maatwerk en onze passie voor de mooiste natuurlijke materialen maken elk product uniek. Dat voelt en ziet u meteen. Wereldwijd zoeken onze ontwerpers naar de beste kwaliteit noten- en eikenhout die met de jaren van gebruik alleen maar mooier worden. Onze verschillende elementen, materialen, kleuren en afwerkingen zijn geheel naar wens met elkaar te combineren. Zo creëert u zelf de meubelen voor uw ideale leefkeuken of eetkamer.

En bij onze eettafels heeft u het laatste woord! U stelt zelf uw ultieme lievelingstafel samen door uw favoriete tafelblad te combineren met het onderstel dat precies bij uw woonwensen past.

Uw favoriete tafel in een paar stappen

Klassiek, retro, romantisch of modern wat uw stijl ook is, bij Nouvion vindt u de ideale eettafel. Of u nu kiest voor rechte of ronde hoeken, afgeronde zijkanten, een natuurlijke randafwerking, X-, U-profiel, staalwangen of een tafel voor vier of tien personen kiest, u bepaald het helemaal zelf. En uiteraard zijn al onze eettafels te combineren met onze stijlvolle eetkamerstoelen.

Daarnaast is Nouvion voortdurend op zoek naar innovaties en trends in de markt, wat resulteert in een brede collectie. Vanuit onze fabriek vinden de meubelen van Nouvion via ruim 1.600 verkooppunten hun weg door heel Europa. Maak kennis met de stijlvolle Nouvion eettafels.