Fabrikant eetkamerstoelen

Klassiek, retro, romantisch of modern. Wat uw stijl ook is, bij Nouvion vindt u de ideale eetkamerstoel. Onze meubelen zijn een toonbeeld van kwaliteit en duurzaamheid. Als fabrikant van onder andere eetkamerstoelen brengt Nouvion kwalitatief hoogwaardige producten van de merken Nouvion en Loom. Deze worden in eigen huis met de grootste zorg geproduceerd. Daarvoor zijn alleen de beste materialen goed genoeg.

Loom eetkamerstoelen

Lloyd loom eetkamerstoelen worden gekenmerkt door het karakteristieke Loom-vlechtwerk, herkenbaar aan de fijnmazige structuur en gedegen vastheid. Bovendien is Loom-vlechtwerk veerkrachtig, wat de Loom stoelen zeer comfortabel maakt. Daarnaast zijn de Loom stoelen zeer duurzaam, sfeervol, kraakvrij, haken niet en zakken niet door.

Nouvion eetkamerstoelen

Nouvion eetkamerstoelen zijn tijdloos, van hoge kwaliteit en toch helemaal van deze tijd. Naast duurzaam en comfortabel zijn ze verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, variërend in materiaal en kleur en altijd van topkwaliteit. Natuurlijke en duurzame materialen en stoffen vormen de basis. Vakmanschap, maatwerk en onze passie voor de mooiste natuurlijke materialen maken elk product uniek. Dat voelt en ziet u meteen. Wereldwijd zoeken onze ontwerpers naar de beste kwaliteit noten- en eikenhout, duurzame stoffen en zorgvuldig bewerkte leersoorten die met de jaren van gebruik alleen maar mooier worden. Onze verschillende elementen, materialen, kleuren en afwerkingen zijn geheel naar wens met elkaar te combineren. Zo creëert u zelf de meubelen voor uw ideale leefkeuken of eetkamer.

Daarnaast is Nouvion voortdurend op zoek naar innovaties en trends in de markt, wat resulteert in een brede collectie. Vanuit onze fabriek vinden de meubelen van Nouvion via ruim 1.600 verkooppunten hun weg door heel Europa. Maak kennis met de stijlvolle Nouvion stoelen.