BOLZANO

Lounge sofa Bolzano is a sofa with many faces that instantly takes any sitting area to 'the next level'. If you are a fan of a tough and industrial interior, then the Bolzano in cognac leather should appeal to you. The edges, worked out in envelope stitching, give it a robust, almost vintage look. If you prefer a more rustic or hotel chic interior, then choose the Chaves fabric in one of the many natural shades and this handsome chair will suddenly have a completely different look. Because of its versatility Bolzano fits into any living style, look, choose, mix and match for yourself!

Shown here: Idaho leather (Cat. 2) in Cognac. Feet: stainless steel legs

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

ALLE MATEN

Zithoogte.png
Zitdiepte.png
Zitbreedte.png
Totale hoogte.png
Zitdiepte.png
Totale breedte.png
armhoogte.png

Type

ZH

ZD

ZB

TH

TD

TB

AH

1 zits zonder arm

1 zits, arm VSL

1 zits, arm VSR

Hoek

Chaise Lounge VSL

Chaise Lounge VSR

Hocker

Hocker

40

40

40

40

40

40

40

40

85

85

85

85

160

160

90

120

90

90

90

85

90

90

90

120

80

80

80

80

80

80

40

40

120

120

120

120

195

195

90

120

90

116

116

120

116

116

90

120

-

62,5

62,5

-

62,5

62,5

-

-

1 zits zonder arm

1 zits, arm VSL

1 zits, arm VSR

Hoek

Chaise Lounge VSL

Chaise Lounge VSR

Hocker

Hocker

Alle elementen op een rijtje

1 zonder arm.png
1 zit arm VSL.png
1 zit arm VSL.png
hoekelement.png
chaise lounge arm VSL.png
chaise lounge arm VSR.png
hocker.png
hocker 120.png

1 zits

zonder arm

1 zits,

arm VSL

1 zits,

arm VSR

Hoek

Chaise Lounge,

arm VSL

Chaise Lounge,

arm VSR

Hocker

90x90

Hocker

120x120

AdobeStock_185369382_Preview.jpg
Sahara-sfeer.jpg

Bekleding

Meubelstof als smaakmaker

Eerlijk gezegd vinden we het zelf altijd weer een pittig moment, het kiezen van de stoffen voor onze collecties. Er is zo ongelofelijk veel moois beschikbaar, laat staan wanneer u een stof of leersoort voor uw eigen bank gaat uitkiezen. U wilt daar immers de komende 10 jaar elke dag met plezier tegenaan kijken.

 

Omdat uw bank dagelijks intensief tot zeer intensief gebruikt wordt is het belangrijk dat er sterke stoffen worden gebruikt met een hoge Martindale. Martindale is de waarde die wordt toegekend aan de slijtvastheid van een meubelstof. In de regel geldt een minimale waarde van 25.000 voor zitmeubelen die in de prive omgeving worden gebruikt. Vanaf 35.000 mag je zelfs al nauwelijks klachten meer verwachten. Wij selecteren daarom onze stoffen op een Martindale van minimaal 35.000.

 

Hieronder vindt u onze selectie leder en stofstalen die mogelijk zijn op onze banken.

Semi Aniline leder met matching stiknaad

Idaho leder staat zeer dichtbij de oorspronkelijke rundhuid met slechts een minimale afdekking. Dit betekent dat natuurlijke kenmerken zoals tiks, krassen, littekens, insectenbeten, groeistrepen, huidplooien, aders, brandmerken en dergelijke zichtbaar blijven en mogelijk geaccentueerd worden. Dit geeft Idaho leder zijn specifiek en levendige karakter.

Idaho Graphite

Idaho Brown

Idaho Forest

Idaho Antraciet

Idaho Cognac

Met matching stiknaad

Almeida | ONDERHOUD LCK

Stof Almeida is een gebreide velours met een zeer rijke uitstraling. Het gebreide geeft de stof een interessant effect mee. Een effect waarmee er met name door lichtinval diepte lijkt te ontstaan. Almeida heeft daarnaast ook nog eens een hoog aaibaarheidsgehalte en verkrijgbaar in een breed scala van trendy kleuren met altijd een matching stiknaad.

Almeida Wood

Almeida Ecru

Almeida Sand

Almeida Cognac

Almeida Oyster

Almeida Cafe

Almeida Forest

Almeida Army

Almeida Natural

Almeida Beige

Almeida Hazel

Almeida Winered

Met matching contrastnaad

Guarda | ONDERHOUD LCK

Een zeer mooi natuurlijk ogend kunstleder en door zijn bewerkingen bijnan niet te onderscheiden van echt leder. Verkrijgbaar in 8 natuurlijke tinten met een matching stiknaad.

Guarda Niagara

Guarda Brown

Guarda Moss

Guarda Antraciet

Guarda Grey

Guarda Dark Brown

Guarda Cognac

Guarda Camel

Met matching contrastnaad

vidago 

Subtiel glinsterend met weefstof Vidago. Vidago is stoer door zijn grove weefstructuur, maar tegelijkertijd elegant door een subtiel tone-in-tone meegeweven glansdraad. En dit geeft hem gelijk ook een hele rijke uitstraling. Combineer deze eens met onze Almeida en u staat versteld van het resultaat. Vidago heeft altijd een matching stiknaad.

Vidago Taupe

Vidago Copper

Vidago Steel

Vidago Coffee

Vidago Navy

Vidago Liver

Vidago Graphite

Vidago Forest

Met matching stiknaad

CHAVES 

Rib is weer helemaal terug van weggeweest. Chaves is een robuuste rib stof met tone-in-tone ‘accentkleuren’. Dat maakt Chaves is niet zomaar een rib! Door zijn bijzondere weving, tone in tone gebruik van draden en de mooie smalle tunnel oogt deze vintage maar is hij alles behalve oubollig. Verkrijgbaar in een mooie tijdloze en trendy kleuren met altijd een matching stiknaad.

Chaves Tobacco

Chaves Taupe

Chaves Shitake

Chaves Sun

Chaves Navy

Chaves Sun

Chaves Hazel

Chaves Steel

Chaves Espresso

Chaves Naturel

Chaves Burgundy

Chaves Magnolia

Met beige stiknaad

sahara 

Sahara is onze kunstleder die het dichtste bij echt leder komt. Door zijn weving en de daarbijbehorende kleurschakeringen maakt dat Sahara een stoere uitstraling heeft en bijna niet van echt leder is te onderscheiden. Een soepele, levendige uni met keuze uit zachte en diepe tinten en altijd voorzien van een beige contrastnaad.

Sahara Moss

Sahara Light Grey

Sahara Brown

Sahara Forest

Sahara Cognac

Sahara Antracite

SALONTAFELS-SFEER-2.jpg
SALONTAFELS-SFEER.jpg

salontafels

Lekker lang borrelen, uw zoutjes en drankje binnen handbereik omringt door lekker geurende kaarsen en uw favoriete accessoires. Met een salontafel kunt u alle kanten op.  En hoe mooi is het als hij matcht met uw eettafel. En dat kan, want bij Nouvion maken we naast eettafels ook bijpassende salontafels en bijzettafels. Mix and match er op los met de verschillende hoogtes, vormen, onderstellen, randafwerkingen, hout- en HPL kleurstalen en creëer een rustig en stijlvol geheel.