top of page

B2B

Onze meubels in uw winkel, een samenwerking op maat!

Nouvion is een Nederlands bedrijf dat zich specialiseert in het maken van eetkamertafels, eetkamerstoelen, eetkamerbanken, salontafels en zitbanken vanuit onze eigen fabriek in Polen. Ons assortiment is inmiddels flink uitgebreid, waardoor klanten voor hun hele interieur op maat bij ons terecht kunnen. 

Voor zowel projectinrichters, stylisten en interieurarchitecten als reseller kunnen wij veel betekenen.

Hieronder ziet u de verschillende mogelijkheden.

 

Beurs-Keulen-LR.jpg
Beurs-Keulen-2.jpg

onze showroom

Speciaal voor u als interieur specialist stellen wij op maandagen onze showroom in De Woonindustrie van 10.00 uur tot 17.00 uur ter beschikking. Dit betekent dat u kunt privéshoppen met uw klant en zo optimaal kunt advisieren. Om hier gebruik van te maken vragen wij u om voorafgaand een afspraak te maken/in te plannen.

Producttraining
Om uw klanten goed te kunnen adviseren is productkennis natuurlijk heel belangrijk. Bij terugkerende samenwerkingen bieden wij daarom een uitgebreide producttraining aan die u kan ondersteunen tijdens het verkoopgesprek.

INSCHRIJVEN/AANVRAGEN

Meld u aan voor het Nouvion partnerprogramma via het formulier hiernaast. Na goedkeuring zal onze accountmanager contact met u opnemen en ontvangt u meer informatie over uw voordelen en onze voorwaarden.

  • INSTAGRAM
  • FACEBOOK
  • PINTEREST
  • LINKEDIN
INSCHRIJVEN / AANVRAGEN

Bedankt voor uw aanvraag! Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op

FLORENCE_ROUND-TABLE_MOOD-2.jpg
bottom of page