top of page
Diner met wijn

Ons verhaal

Vakmanschap voor momenten die ertoe doen!

Een heerlijk lange avond tafelen met vrienden. Een waardevol gesprek voeren bij een goed glas wijn. Of langzaam wakker worden met de geur van koffie en croissants op een van die ontspannen zondagochtenden. In uw leefkeuken of eetkamer beleeft u de momenten die ertoe doen. Dit is het hart van uw woning, waar u een groot deel van uw tijd thuis doorbrengt en mensen ontmoet. Dat vraagt om meubels die niet alleen uitnodigend en stijlvol maar ook comfortabel zijn. Speciaal voor uw leefkeuken of eetkamer ontwerpt Nouvion eettafels, eetkamerstoelen en banken van topkwaliteit.

Inspelen op de trends

Continu aansluiten bij trends en innovaties. Dat is onze kracht. Nouvion begon meer dan 25 jaar geleden met de productie van de authentieke Lloyd-Loom-meubelen en groeide in de jaren negentig uit tot toonaangevend ontwerper en producent van gestoffeerde stoelen en banken. Niet veel later kwamen daar tafels bij en breidde de focus zich uit naar natuurlijke en duurzame materialen.

Vakmanschap en passie

U ziet en voelt het meteen. Een meubel van Nouvion is het resultaat van vakmanschap en onze passie voor de mooiste natuurlijke materialen. Wereldwijd zoeken onze ontwerpers naar de beste kwaliteit noten- en eikenhout, duurzame stoffen en zorgvuldig bewerkte leersoorten die met de jaren van gebruik alleen maar mooier worden. Vervolgens leggen onze vakmensen hun hart en ziel in de vervaardiging van uw tafel, stoel of bank. Daarbij maken zij niet alleen gebruik van moderne computergestuurde technieken. Met ambachtelijk handwerk en oog voor detail maken zij meubel voor meubel af. Topkwaliteit en uw comfort zijn hun prioriteit.

Haal de natuur in huis
Forest Road

Milieu

Haal de natuur in huis

De natuur dwingt ons respect af. Zij levert ons inspiratie en de mooiste materialen. Elke dag weer ervaren wij hoe bijzonder het is om met deze bronnen te mogen werken. Niet voor niets stellen wij alles in het werk om onze footprint zo klein mogelijk te houden. Waar mogelijk gebruiken wij gerecycled hout, verwarmen onze fabriek met afvalhout en gebruiken geen chemische hulpmiddelen en stoffen. Met een meubel van Nouvion haalt u niet alleen een stukje natuur in huis, u kunt er ook van op aan dat deze natuur bij de vervaardiging zo min mogelijk is belast.

 

Meer informatie over ons of onze producten?

Neem contact met ons op, of bekijk de kaart met onze verkooppunten.

bottom of page